خورشت ریواس
طرز تهیه خورشت ریواس
خورشت ریواس جزو آن از غذاهای ترش محسوب میشود بیشتر طرفداران این خورشت ریواس افرادی هستند که به ترشی علاقه دارند. خورشت ریواس یکی از خشمزه ترین غذاهای فصل بهار میباشد. پخت خورشت ریواس به همراه نعنا و جعفری عطر بسیار عالی دارد و اشتها را دو چندان میکند.
طرز تهیه خورشت ریواس
سرتیتر های مهم مقاله
تهیه خورشت ریواس برای ۴نفر:
-گوشت بدون استخوان؛ نیم کیلوگرم
-پیاز؛ ۲عدد
-شکر؛ ۲ تا ۳قاشق سوپ خوری
-روغن، نمک و فلفل؛ به میزان لازم
-نعنا تازه؛ ۱۵۰ گرم
-جعفری تازه؛ ۲۵۰ گرم
روش پخت:
روش دوم خورشت ریواس
مواد لازم برای تهیه خورشت ریواس برای ۴نفر:
– گوشت بدون استخوان؛ نیم کیلوگرم
– پیاز؛ یک عدد
– زعفران ساییده شده؛ نصف قاشق چای خوری
– نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
خواص ریواس :
ریواس طبیعت سرد دارد و دارای ویتامین ها و املاح معدنی گوناگونی است. برای تمامی اعضای بدن، ماده ی غذایی بسیار ممتازی شمرده می شود و اثر شگفت انگیز و معجزه آسایی دارد. قابض است و برای تقویت معده و کبد مفید می باشد. خوردن ریواس برای بیماران تب دار و بی اشتها مفید بوده و یرقان، وسواس، سستی را درمان می نماید. در این گونه موارد می توان ۱۰۰ گرم از آب ریواس یا رب ریواس را میل کرد. صفرا و دل به هم خوردگی را رفع می کند و برای حصبه و اسهال گرم صفراوی مفید بوده و کرم کُش است.
خوردن ریواس را نباید در برنامه ی غذایی از یاد بُرد. ریواس را برای تهیه ی خورش، کمپوت، مربا و شربت مورد استفاده قرار می دهند. سعی کنید در مصرف ریواس زیاده روی نکنید. ریواس خاصیت مسهلی، ضد التهابی و متعادل کننده ی عملکرد روده ها (درمان یبوست و اسهال) را داشته و در درمان یرقان، خونریزی معدی- روده ای، اختلال قاعدگی، ورم ملتحمه ی چشم، جراحات ناشی از ضربات و صدمات جسمانی، زخم های چرکی سطحی و سوختگی های حاصل از حرارت کاربرد دارد.
برای این نوشته 27 نظر ثبت شده است