مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت

دسته: تغذیه و سلامت , چاقی , چاقی صورت , داروهای گیاهی و طب سنتی , سلامت
بدون دیدگاه
شنبه - ۴ آذر ۱۳۹۶

مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت در پورتال جامع فرانیاز فراتراز نیاز هر ایرانی

مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت ,روغن خراطین یکی از قدیمی ترین روغنها با طبع گرم در طب سنتی است  که از نوعی کرم خاکی تهیه می شود .

که در صورت استمرار برای افزایش حجم لب , گونه , باسن , سینه , والت تناسلی اقایان مورد استفاده قرار می گیرد.

مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت

مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت روغن خراطین که از نوعی کرم خاکی تهیه میشود.

مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت

روغن خراطین که از نوعی کرم خاکی تهیه میشود و یکی از طبیعی ترین روغنها محسوب شده

که امروزه به عنوان یک راهکار طبیعی با نتایج شگفت انگیز برای افزایش حجم لب، گونه، باسن، سینه، افزایش اندازه آلت تناسلی مردان استفاده میگردد.

این روغن هم برای خانمها و هم برای آقایان مفید است و ورزشکاران از این روغن برای افزایش حجم عضلات خود استفاده میکنند.

در حقیقت میتوان گفت روغن خراطین اصلی یکی از بهترین و مطمئنترین راهها برای افزایش و حجیم شدن عضلات و بافتهای بدن بوده

و بدون بازگشت است. ترکیبات شیمیایی این روغن سرشار از امگا ۳، امگا ۶، امگا ۹ و پروتئینهای فراوان است.

خواص دارویی و درمانی روغن خراطین بسیار گسترده بوده،

در ادامه این مطلب با طرز تهیه، طریقه مصرف و خواص این روغن بیشتر آشنا شوید.

روغن خراطین چیست؟

مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت

در گذشته و در طب سنتی ایرانی اولین بار دانشمند ایرانی ابوعلی سینا این روغن را از کرم خاکی تهیه تمود

و آن را با روغن زیتون و با روغن کنجد ترکیب کرده و برای درمان بیماریها استفاده میکرد،

اما امروزه با پیشرفت صنایع تبدیلی این روغن به صورت ۱۰۰ درصد خالص از نوعی کرم خاکی استخراج میگردد.

یکی از ویژگیهای کرم خاکی قدرت تولید و ترمیم نیمه دیگر بدنش است زمانی که دو نیم میشود..

این ویژگی کرم خاکی باعث گردید تا استخراج ترکیبات شیمیایی بدن وی صورت گیرد که به آن خراطین گفته میشود.

 

خواص روغن خراطین

مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت

این روغن خواص گسترده ای داشته، امروزه از آن در صنایع آرایشی و مد استفاده فراوان میشود،

همچنین خواص درمانی متعددی نیز داشته، برخی از مهمترین خواص این روغن عبارتند از:

  • حجم دهنده گونه، لب و سفت کننده عضلات سینه و باسن

از این روغن به منظور افزایش حجم گونه، لب و … استفاده میگردد. استفاده از این روغن یک راه طبیعی

و دائمی برای افزایش حجم اندامهای مورد نظر بدن است.

  • کاربرد برای ورزشکاران و پرورش اندام

استعمال این روغن برای ورزشکاران پرورش اندام جهت سرعت رشد عضلات و حجم‌دهی

بر یک یا چند عضله خاص مفید است و عوارض مصرف داروهای شیمیایی و هورمونی را نیز نخواهد داشت.

  • از بین بردن خط اخم ، خط خنده و خط پیشانی و …

یکی از مهمترین و اصلی ترین کاربردهای این روغن استفاده از آن برای کاهش چین و چروک پوست،

رفع خط اخم، خطوط پیشانی و در نهایت جوان سازی پوست است.

امروزه یکی از اصلی ترین مواد گرانترین کرمهای جهان روغن خراطین است.

همچنین این روغن در پوست صورت ایجاد شفافیت و درخشندگی میکند و پوست را فوق‌ العاده نرم و لطیف نموده

و همچنین اثر بی‌ نظیری در کمرنگ کردن و محو نمودن لک‌ های پوستی دارد.

برای آشنایی بیشتر با نحوه از بین بردن خط خنده، چروک صورت و …

به وسیله گیاهان دارویی و با کمک طب سنتی مطالعه لینک زیر پیشنهاد میشود.

  • افزایش اندازه آلت تناسلی مردان

استفاده از این روغن یکی از راههای طبیعی برای افزایش حجم دائمی و موضعی آلت تناسلی است.

همچنین استفاده از این روغن مشکل دیر انزالی مردان را برطرف میکند.

 

  • تقویت و رشد موها

از دیگر خواص این روغن کمک به تقویت و رشد موها بوده، باعث شادابی و لطیف شدن مو میگردد.

۱۰ ترفند ساده برای رشد سریع موی سر

 

  • افزایش دهنده جریان خون در رگها

ماساژ این روغن روی موضع عضلات موضع مورد نظر، با افزایش خون رسانی، باعث تغذیه بهتر شده

و در نتیجه سرعت رشد و حجم گرفتن در آن عضله افزایش می‌یابد.

همچنین به دلیل افزایش گردش خون یکی از روغنهای مورد استفاده در ماساز درمانی است

و برای تسکین درد مفاصل و دردهای روماتیسمی بسیار مفید است.

مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت روغن خراطین که از نوعی کرم خاکی تهیه میشود.

طرز تهیه روغن خراطین

مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت

برای تهیه این روغن در گذشته که به آن روش ابن سینایی نیز گفته میشود،

از ۲ کیلو گرم خاکی و ۱ کیلو روغن زیتون و یا کنجد استفاده می شده است

و هنوز هم در عطاریها از این روش استفاده میشود.

امروزه از دستگاههای تمام اتوماتیک و پیشرفته استفاده میشود.

از ۸۰ کیلوگرم کرم خاکی میتوان به میزان ۱ لیتر روغن کرم خاکی را استخراج نمود.

طریقه مصرف روغن خراطین

مزایا و معایب روغن خراطین برای صورت

برای استفاده از این روغن، روزی یک مرتبه موضع مورد نظر را به مدت ۳دقیقه ماساژ داده

و سپس با روغن مورد نظر آغشته نموده و مجددا ۳ دقیقه ماساژ دهید تا روغن خوب جذب پوست شود.

همچنین بهتر است روزی ۲ مرتبه این عمل انجام گیرد تا نتایج بهتری حاصل گردد.

 

 

بازدید: ۷۸


نوشته شده توسط:مرضیه مشروطه - 1767 مطلب
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
برچسب ها: